Agenda

VSW Voetbal4Kids Dagen bij AWC

In de laatste week van de schoolvakantie organiseert Voetbalschool Wijchen van voormalig AWC-trainer Ton Kosterman de VSW Voetbal4Kids Dagen. Tijdens deze dagen heb je de mogelijkheid om jezelf voor een 2-daagse of 4-daagse aan te melden. Er is een 2-daagse op maandag en dinsdag op het sportpark van AWC en een 2-daagse op donderdag en vrijdag op het sportpark van sc Woezik. Wil jij 4 dagen voetbalplezier dan meld je jezelf aan voor beide voetbal2daagses!

De VSW Voetbal4Kids Dagen zijn er voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Je hoeft geen lid te zijn van een voetbalvereniging om mee te mogen doen. Met deze voetbaldagen heb jij tijdens de zomervakantie een aantal leerzame voetbaldagen waar plezier en ontwikkeling voorop staan!

Voetbalschool Wijchen biedt een gevarieerd programma aan. Plezier staat voorop, maar ook wordt er gewerkt aan de techniek en het inzicht van de kinderen. Het zelfvertrouwen van de kinderen zal tijdens deze dagen toenemen. Alle facetten van het voetbal komen deze week aan bod.

Bij aankomst word je hartelijk ontvangen door de trainers van Voetbalschool Wijchen. Je krijgt van ons je tenue en wij delen de groepen in op leeftijd en niveau. Natuurlijk houden wij hierbij ook rekening met vriendjes en vriendinnetjes. Na het ochtendprogramma gaan we lunchen en aan het eind van elke dag is er een finale. De kinderen kunnen dan aan de ouders demonstreren wat ze hebben geleerd.

Algemene informatie:
- Week 33: VSW Voetbal2Daagse sportpark AWC op maandag 13 en dinsdag 14 augustus 2018.
- Week 33: VSW Voetbal2Daagse sportpark sc. Woezik op donderdag 16 en vrijdag 17 augustus 2018
- Week 33: VSW Voetbal4Kids Dagen maandag 13, dinsdag 14, donderdag 16, vrijdag 17 augustus 2018;
- Fantastische voetbaldagen van 9:30 - 15:30 uur;
- Beide voetbal2daagse staan los van elkaar en hebben een eigen, gevarieerd programma;
- Afwisselende trainingen van oefen-, partij-en spelvormen;
- Lunch, drinken en fruit;
- Opvang van 08:30 - 16:30 uur;
- Certificaat;
- Voetbaltenue (Shirt & Short);

- Sluiting inschrijving woensdag 8 augustus 2018.

Prijzen:
- 2Daagse 69,- euro;
- 4Daagse 119,- euro;

KORTINGEN:
- Meerdere gezinsleden 10% korting op het totaalbedrag.

Interesse?
Meld je dan nu aan via voetbalschoolwijchen.nl.