Pupil van de week

09-09-2018:

Mees van Eeuwijk

Pupil van de Week

 

Op zondag 9 september was Mees van Eeuwijk de Pupil van de Week tijdens de Wedstrijd van AWC 1 tegen Fortuna Wormerveer.

Bij Mees, de zoon van oud 1e elftalspeler Dielke van Eeuwijk, is in december 2016 Acute Lymfatisch Leukemie vastgesteld. De behandeling duurt 2 jaar. Mees heeft het eerste jaar erop zitten. Die was heel zwaar en pittig. Hij zit nu in de onderhoudsfase maar ook dat is niet altijd even makkelijk voor Mees. Om de voortdurende strijd tegen kanker te steunen wordt op 7 oktober a.s. de Run for Kika georganiseerd in Nijmegen. Steun Kika en dus ook Mees en kijk hier voor meer informatie: 

Mees is 5 jaar, woont in Overasselt en zit in groep 2 van de Zilverberg. Hij speelt bij de mini pupillen en kan op iedere positie worden ingezet.

De aardigste personen bij AWC vindt hij Rico Timmermans en Rene Wijshake. 

Zijn leukste herinnering was toch wel dat hij vandaag VIP-je mocht zijn.

Zijn favoriete club is Ajax en Frenkie de Jong is zijn favoriete speler.

Zijn hobby's zijn buiten spelen Youtube kijken en natuurlijk voetballen.

Spaghetti, noedels en hamburgers zijn zijn lievelingsgerechten.

Als hij een dag mocht ruilen met iemand dan is het met een politieman.

Ondanks het verlies vandaag van AWC (2-5) vond hij Rico Timmermans aan de kant van AWC wel de beste speler.

Dat hij de aftrap mocht doen was geweldig en na afloop chips eten was top.


Pupil van de week

Bij iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal wordt een speler uit de JO11 jeugd uitgenodigd om pupil van de week te zijn. Deze wordt geloot uit alle tweede jaars van de JO11. Deze speler is dan bij de wedstrijdbespreking aanwezig, doet de warming-up mee, loopt samen met de scheidsrechter het veld op, verricht de aftrap van de wedstrijd en mag deze wedstrijd vanuit de dug-out blijven volgen.