Pupil van de week

13-05-2018

Pupil van Week

Het is al weer even geleden maar zeker niet vergeten, de pupil van de Week van zondag 13 mei. Tijdens de wedstrijd van AWC tegen Dosko was Kees Wagener de Pupil van de Week. Kees is 10 jaar oud en woont in Wijchen. Hij zit in groep 7 van "De Viersprong".
Kees speelt al 5 jaar bij AWC en is een goede verdediger in het team de JO11-5. 
De aardigste persoon bij AWC is bij hem zonder enige twijfel Wilma Coenders.

Hij heeft goede herinneringen aan het kampioenschap van het najaar 2017, maar ook deze maand heeft zijn team een kampioenschap gevierd.

Zijn favoriete voetbalclub is Ajax en Schuurs is volgens hem een hele goede speler.
Hij heeft een hele leuke hobby en dat is (hoe kan het ook anders) voetbal.

Het liefste eet hij friet.

Als hij een dagje met iemand mocht ruilen, dan is het met een profvoetballer. Dat lijkt hem ontzettend leuk.

Tijdens de wedstrijd van AWC tegen DOSKO (die door AWC helaas werd verloren met met liefst 4-0) vond hij Jaap Jansen de beste speler.

Kees vond het intrappen voorafgaande aan de wedstrijd erg leuk. Hij kreeg na afloop van de wedstrijd een vaantje van AWC en een bal die door alle spelers van het 1e was gesigneerd.


17-12-2017:

Pupil van de Week

Vandaag was Job Cobussen getuige van een overwinning van AWC 1 op Rood-Wit uit Sint Willebrord.

Job is 10 jaar en woont in Wijchen (de Flier) en hij is net als zijn ouders een fanatieke aanhanger van Feyenoord, die vandaag ook hebben gewonnen (met maar liefst 7-0).

Hij zit in groep 7 van de Trinoom en hij is al 5 jaar lid van AWC, waar hij op dit moment de linksbuiten is van de JO11-1. Hij vindt Sven van Beers de aardigste persoon van AWC en hij heeft nog hele goede herinneringen aan de momenten dat hij bij de mini's in de "Champions League" speelde.

Zijn favoriete club is, zoals al aangegeven, Feyenoord en Antoine Griezman is zijn favoriete speler.

Is het geen weer om te voetballen, dan vindt je hem achter zijn spelcomputer om FIFA 17 of 18 te spelen.

Hij zag AWC vandaag met 2-0 winnen van Rood-Wit uit Sint Willebrord en hij vond Fren Stevens de beste speler die dag.

Het leukste vandaag was volgens hem de rust waarin hij met de andere reserves lekker een balletje kon trappen.

Na afloop van de wedstrijd kreeg Job een een door de spelers van het 1e gesigneerde bal en van de leiders een vaantje.

Hij heeft een erg leuke dag gehad.


19-11-2017

 Pupil van de Week

De afgelopen zondag (19 november 2017) was Derk Venema de Pupil van de Week.
Derk heeft de voorbereiding met het team van trainer Camiel Jager mogen meemaken en heeft samen met Prins Carnaval (Ruud van Swam) de aftrap mogen verrichten voor de stadsderby van AWC 1 tegen Alverna

Derk woont in Wijchen, is 10 jaar en zit in groep 7 van "De Trinoom". Hij is al vier jaar lid van AWC en is op iedere plek inzetbaar in het team JO11-2.

Patrice de Haan vindt hij de aardigste persoon van AWC en hij heeft nog hele goede herinneringen aan het jeugdkamp.

Feyenoord is zijn favoriete club en Neijmar is zijn favoriete speler. Naast het voetballen speelt hij ook graag spelletjes (gamen) op zijn playstation.

Derk zag vandaag AWC met 3-2 winnen van de "buren" in een vol sportpark. Sara Kizir was in zijn ogen de man van de wedstrijd.Het was een spannende en erg leuke wedstrijd. Ook de sfeer rond het veld en de voorbereidingen vond hij erg leuk.

Na afloop van de wedstrijd kreeg Derk een door alle spelers gesigneerde bal en een vaantje. Het was een leuke dag met een leuke wedstrijd en met de volle winst voor AWC.


Pupil van de week

Bij iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal wordt een speler uit de JO11 jeugd uitgenodigd om pupil van de week te zijn. Deze wordt geloot uit alle tweede jaars van de JO11. Deze speler is dan bij de wedstrijdbespreking aanwezig, doet de warming-up mee, loopt samen met de scheidsrechter het veld op, verricht de aftrap van de wedstrijd en mag deze wedstrijd vanuit de dug-out blijven volgen.