Pupil van de week

Pupil van de week

Bij iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal wordt een speler uit de JO11 jeugd uitgenodigd om pupil van de week te zijn. Deze wordt geloot uit alle tweede jaars van de JO11. Deze speler is dan bij de wedstrijdbespreking aanwezig, doet de warming-up mee, loopt samen met de scheidsrechter het veld op, verricht de aftrap van de wedstrijd en mag deze wedstrijd vanuit de dug-out blijven volgen.


02-04-2017:

Maciek Sobolewski de "Pupil van de Week".

Op zondag 2 april mocht Maciek Sobolewski aantreden als Pupil van de Week. AWC speelde die middag een belangrijke wedstrijd tegen Moerse Boys uit Zundert.

Maciek woont in Nijmegen en zit ook in die stad op school. Die school heeft de fraaie naam "De Zonnewende". Hij is een enorme fan van Manchester United en zijn idool is Zlatan Ibrahimovic. 

Maciek is al sinds 2012 lid van AWC en hij komt uit voor de JO11-1.

Zijn favoriete TV-programma is "Wie is de Mol". Mocht hij ooit superkracht krijgen dan wilt hij de kracht van vuur hebben. Zijn doel is om profvoetballer te worden en mocht hij ooit een dagje iemand anders zijn dan wilt hij graag Zlatan zijn.

Hij zag vandaag AWC gelijkspelen tegen Moerse Boys, terwijl ze in feite wel een overwinning hadden verdiend. Het was een spannende wedstrijd. Hij vond de goal van Jaiir Roos erg fraai.

Het vaantje dat hij na afloop kreeg komt in zijn kamer te hangen.


19-03-2017

Kalle Boelens de pupil van de week

Op zondag 19 maart was Kalle Boelens de Pupil van de Week. Hij zag vandaag AWC met 4-1 winnen van NEC.

Kalle woont in sinds kort Wijchen op een steenworp afstand van De Wijchert. Hij zit op de "Trinoom" en volgt het Montessori onderwijs. Hij is een grote fan van Feijenoord en zijn favoriet speler is Eric Botteghin. Hij is sinds 2015 lid van Awc en speelt in het team van de JO11-2. Zijn favoriete TV-programma is "The Night Manager". Mocht hij ooit superkracht bezitten dan zou hij het liefst onzichtbaar willen zijn.

Later wilt hij politieagent worden. Mocht hij een dag iemand anders zijn dan is zijn wens om een dag de president van Amerika te zijn. Door alle fanatieke mensen rond het veld vond hij het een erg leuke middag, vooral omdat AWC de concurrent uit Nijmegen met 4-1 wist te verslaan. Maar het allerleukste was dat hij na de aftrap mocht scoren tegen deze keeper van NEC.

Het vaantje komt aan de muur bij zijn bureau te hangen.