Vrienden AWC

Maak van sv A.W.C. Wijchen de grootste en beste familieclub van Wijchen!
 
Op dinsdagavond 7 Juni j.l. hebben Piet Hubers en Guus van Schijndel, op een verrassende en dynamische wijze het nieuwe sv A.W.C. Wijchen Voetbalplan3.0 gepresenteerd. Gezamelijk met direct betrokkenen zoals Bjorn van de Groes (trainer), Tommy Kroes (fysio/hersteltrainer), Ed Smits (voorzitter werkgroep sv A.W.C. TECHNISOL Voetbal Academie2.0), Epco Berger (CEO DashTag; Play incredible innovatie), Frans Paymans (kandidaat Manager Voetbal) en Rens Loenen (hoofdsponsor) werden de speerpunten van het plan toegelicht.
 
Om het plan te laten slagen zijn mensen en middelen nodig. Hieronder treft U twee downloadbestanden aan waar in met in het kort de speerpunten van het plan alsmede een inschrijvingsformulier om sponsor van de sv A.W.C. TECHNISOL Voetbal Academie2.0 te worden. Omdat de hoofdsponsor in TECHNISOL al gevonden is zijn er nog 2 opties:
 
·        Voor €1500 kun je subsponsor worden. Wat je hiervoor terug krijgt staat in de bijlage.
·        En voor slechts €150 wordt je “Vriend van de sv A.W.C. TECHNISOL Voetbal Academie2.0”

 
De avond was compleet door een optreden van Evert ten Napel en Wim Kieft, waarbij Wim Kieft ‘vierkant’ als hij is, zich niet liet dollen door ceremoniemeester Ron Bons en eerlijk en oprecht zijn voetballeven met up en zeker ook downs vertelde.

AWC Sponsor Leaflet.pdf


inschrijven-sponsor-voetbalacademie.pdf


Bekijk via deze link de overige foto's van die avond en klik hier voor de actuele lijst met vacatures van het Voetbalplan3.0.