Wedstrijdzaken

03-09-2017  

Aftrap-avond


Hieronder treffen jullie de Powerpoint presentatie aan zoals gegeven op 31 augustus j.l. voor de mini en de pupillen.

s.v. A.W.C Wijchen infoavond Augustus 2017.pdf


Hieronder de PowerPoint  presentatie zoals die is gehouden voor het kader van s.v. AWC.

Kader-aftrapavond seizoen 2017-2018 Aug 2017.pdf


Hieronder de download van de PowerPont presentatie met betrekking tot wedstrijdzaken.

powerpoint aftrapavond awc 2017.pdf 

28-02-2017:

WEDSTRIJDFORMULIER DIGITAAL
 

Het amateurvoetbal stapt volgend seizoen naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal vanaf dan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app op een smartphone gaan.

Kijk op het Youtubekanaal van de KNVB voor nadere uitleg over het formulier en de officials die daar al gebruik van maken. https://www.youtube.com/user/knvb

Het mobiel digitaal wedstrijdformulier is een mooie ontwikkeling voor ons amateurvoetbal. Ik denk dat iedereen blij is dat ook de wedstrijdformulieren de stap naar het digitale tijdperk hebben gemaakt. Sinds dit seizoen wordt de app gebruikt in het zaalvoetbal en wordt er ook in het veldvoetbal mee getest. De resultaten en de ervaringen van voetballers, bestuursleden en scheidsrechters zijn zo positief, dat we nu hebben besloten om al met ingang van het volgende seizoen volledig over te gaan op het mobiele wedstrijdformulier.


Met deze app kost het invullen van de wedstrijdformulieren minder tijd en moeite. Dit betekent minder administratief werk en voor vrijwilligers is het erg belangrijk dat er minder tijd verloren gaat. En na afloop van de wedstrijd is er meer tijd voor ‘de derde helft’.

Onderdeel van de Wedstrijdzaken-app zijn ook de digitale spelerspassen. Hierdoor worden de huidige plastic spelerspassen met ingang van volgend seizoen afgeschaft. De uitlevering van deze passen stopt op zeer korte termijn. Per 4 maart is het daarom, voor dit lopende seizoen, toegestaan om te spelen met een geldige officiële legitimatie in plaats van een spelerspas. Verlopen spelerspassen hoeven na 3 maart niet meer vernieuwd te worden. In de toekomst zal een spelerspas ook niet meer verlopen; dit proces gaat volledig digitaal.

Via wedstrijdzaken worden leden op tijd op de hoogte gebracht hoe het een en ander het volgend seizoen in zijn werk gaat.