Het AWC tenue

Het tenue

Shirt: In verband met contractverplichtingen spelen alle voetballers van AWC in kleding van Masita .
Er zijn 2 soorten shirts – 1 met doorlopende groen-witte strepen met het AWC logo en een met 2 vlakken ,voor reclame bedrukking natuurlijk ook met AWC –logo.

Broek: wit (zonder strepen)
Kousen: groen-wit (horizontaal gestreept)
Een eventuele slidingbroek moet geheel wit zijn en niet langer dan de knie.
Shirts: groen-wit. Zijn alleen verkrijgbaar bij Snelders Intersport in Wijchen.
Scheenbeschermers horen bij het tenue.

Voor alle voetballende leden van onze vereniging zijn scheenbeschermers verplicht gesteld tijdens de competitie- en oefenwedstrijden. Het wordt echter ook aanbevolen scheenbeschermers te dragen tijdens trainingen, ter voorkoming van blessures.

Kledingvoorschrift:

 

Velen hebben na afloop van de laatste competitiewedstrijd de voetbalkleding netjes laten wassen, en ligt nu keurig te wachten voor de eerste wedstrijd van de nieuwe competitie.

Andere daarentegen moeten vanwege slijtage/uitgroei, of om andere reden nieuwe kleding aanschaffen.

s.v. A.W.C. kent enkele regels ten aanzien van kledingvoorschriften en wel:

  1. wij hebben als vereniging een unieke kleurstelling die enkel door de firma MASITA geleverd wordt, en beschikbaar is bij de firma Snelders Sport te Wijchen. Dit geldt in ieder geval voor shirts/broeken en kousen.
  2. Ten aanzien van trainingspakken en voetbaltassen willen wij  uniformiteit. Neem daarom bij aanschaf hiervan altijd vooraf contact op met iemand van de sponsorcommissie.
  3. Indien een bedrijf of een  of meerdere ouder(s) het voornemen hebben om een team van kleding door middel van sponsoring te voorzien, neem dan ook eerst contact op met iemand van de sponsorcommissie, waarvan onder aan deze brief de gegevens staan vermeld,.
  4. Zij kunnen alle benodigde informatie hierover verstrekken. Ook hebben zij voorstellen van diverse samengestelde kledingpakketvormen. Ook is er de mogelijkheid dat deze commissie alles dan verder kan gaan regelen, en conform het kledingvoorschrift incl. belettering van rugnummers en logo(s) zorgt dat bestelde kleding geleverd gaat worden.

Andere kleding als hierboven vermeld is voor s.v.A.W.C. niet acceptabel.