VERSLAGEN

22-02-2014:

 

Het AWC zaalvoetbalteam Futsal 1 is de afgelopen vrijdag kampioen geworden.

 

24-02-2014: 

Futsal 1 KAMPIOEN!!

Afgelopen vrijdag stond voor ons de kampioenswedstrijd op het programma. We speelden tegen de nummer 2 SCE 10. Alleen bij winst zouden we zeker zijn van het kampioenschap! We moesten al vroeg aan de bak om 19.00u maar dat weerhield onze vaste supporters en vele andere niet om te komen kijken. Wij begonnen heel sterk aan de wedstrijd en kwamen verdient op 0-1.

Iedereen speelde heel sterk en zelfs de tegenstander hielp ons door bij de eerste goal de bal genoeg van richting te doen veranderen. Daarna speelden wij de tegenstander aardig van de mat en bouwde de voorsprong uit naar 0-3. Maar vlak voor rust kregen we toch nog een tegengoal te verwerken i.p.v. de 4-0 te maken liepen we tegen een scherpe counter aan en was de ruststand 1-3. De tweede helft speelde we iets minder nauwkeurig en scherp en lieten de tegenstander terug in de wedstrijd komen. Maar  eerst kwamen we nog op 1-4, daarna maakten sce de 2-4 en 3-4. Wij lieten tussendoor wel behoorlijk wat kansen liggen om de wedstrijd te beslissen.

Met nog twee minuten te spelen probeerde  SCE met een extra veldspeler i.p.v. de keeper voor de gelijkmaker te gaan, maar helaas voor hen profiteerde wij van het lege doel en maakten de 3-5. En toen kon het feest beginnen. We werden gefeliciteerd met bloemen door AWC en de champagne knalde in de kleedkamer.

Daarna volgden nog vele biertjes en Baco’s in de kantine van Olympic tot in de kleine uurtjes.