Champions League

09-09-2017

s.v. AWC Wijchen zoekt nieuwe sponsor voor Frans Derks cup

Na 40 jaar bestuurslid bij s.v. A.W.C. Wijchen te zijn geweest gaat Frans Derks dit najaar een stapje terug doen. Hierbij wil hij ook de cup waar de mini’s 2x per jaar om strijden in de s.v AWC Champions League en die zijn naam draagt ter beschikking stellen. Wij zijn daarom nu op zoek naar de opvolger van de "Frans Derks Cup", een nieuwe sponsor die zijn naam of bedrijfsnaam wil verbinden aan de “cup met de grote oren”. De opbrengst zal worden gebruikt om de s.v. AWC Champions League op een nog leuker en beter nivo te brengen. Voor informatie neem je contact op met Guus van Schijndel (06-53182561 of voetbalzaken@awcwijchen.nl)

 

20-05-2017:

Uitslag Champions League

Op zaterdag 20 mei j.l. is de voorjaarscompetitie van de Champions League bij de mini's feestelijk afgesloten met de uitreiking van de Frans Derks CUP aan het winnende team "Manchester City".

Guus van Schijndel vroeg voorafgaande aan de uitreiking aandacht voor het initiatief bij sv AWC Wijchen, AWC Fitness. Meisjes en vrouwen van 30+ kunnen binnenkort in de buitenlucht fitnessen met oefeningen die allemaal gebasseerd zijn op de bal. (Lees hier meer over Fitness voor dames)

Daarna werden de teams door de coördinator van de CL (Jeroen Pots) een voor een naar voren geroepen om medailles in ontvangst te nemen, waarbij het laatste team tevens de Frans Derks wisseltrofee in ontvangst mocht nemen. 

Het was tevens de laatste uitreiking van de Cup met de grote oren door Frans Derks, omdat hij in het najaar  afscheid neemt als bestuurslid. Hij is dan ruim 40 jaar bestuurslid geweest bij s.v. AWC, een ware prestatie op zich.